U kunt weer markten veroveren,
goede producten of diensten afleveren
en klanten tevreden stellen.

Bedrijven en mensen terugbrengen in een positie waarin
ze bezig kunnen zijn met waar ze goed in zijn: markten
veroveren, goede producten of diensten afleveren en
klanten tevreden stellen. Met als resultaat: positieve
klanten en medewerkers, een gezonde bedrijfsvoering
en tevreden aandeelhouders. KAPITAAL DAT WERKT.

Investeerders

Het team van Dockpoint trekt de kar. Maar achter Dockpoint staat een kleine en vertrouwde groep van ‘informal investors’ die vanaf de bagagedrager met Dockpoint mee investeren. Ons durf kapitaal komt dus van onszelf en van hen.

Deze groep bestaat uit oud-ondernemers die het mooi vinden om het met ondernemen verdiende geld weer ten gunste van andere ondernemers te laten renderen en bij te dragen aan een dynamiek van ontwikkeling en groei.

Door hun achtergrond passen de investeerders bij de ondernemingen waarin we investeren en kunnen zij ook vanuit hun ervaring en netwerk affiniteit en meerwaarde bieden. Ze begrijpen wat ondernemen betekent en ook hoe met risico’s en eventuele tegenslagen om te gaan. Altijd positief betrokken vanuit een samen uit samen thuis principe, waarbij ze vertrouwen hebben in ons als team. En in de onderneming als onderneming.

Dockpoint hanteert bewust geen afstandelijk fondsmodel. Elke investering zal uiteindelijk een eigen - op maat gesneden - kapitaalinbreng en/of financieringsstructuur kennen, waarbij Dockpoint de groep aan investeerders vertegenwoordigt.
We geloven in maatwerk investeringen en financiering.

dockpoint blaadje
Copyright ©2024 Dockpoint