U kunt weer markten veroveren,
goede producten of diensten afleveren
en klanten tevreden stellen.

Bedrijven en mensen terugbrengen in een positie waarin
ze bezig kunnen zijn met waar ze goed in zijn: markten
veroveren, goede producten of diensten afleveren en
klanten tevreden stellen. Met als resultaat: positieve
klanten en medewerkers, een gezonde bedrijfsvoering
en tevreden aandeelhouders. KAPITAAL DAT WERKT.

Wij zijn actief op zoek naar bedrijven met groeipotentie. We investeren in deze bedrijven met kapitaal en onze eigen mens- en denkkracht.

Dockpoint heeft zelf en via een netwerk van informals (allen succesvolle ondernemers) toegang tot kapitaal en investeert uiteraard zelf ook mee.

Het Dockpoint team biedt een mix aan kennis, persoonlijkheid en slagkracht, vanuit jarenlange ervaring op gebied van management, consultancy, ondernemerschap, private equity en/of finance.

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
We investeren in bedrijven met groeipotentie, die onze hulp kunnen gebruiken. We investeren met kapitaal en onze eigen aanwezigheid in de gekozen ondernemingen.

Volg ons op Volg Dockpoint op LinkedIn


Ons Postadres
Dr. Stolteweg 72a, 8025 AZ Zwolle
Disclaimer: de op de site of e-mail getoonde informatie wordt door Dockpoint B.V. met zorg samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid kan echter niet worden ingestaan. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, betreffende de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site wordt door Dockpoint B.V. uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.
Copyright ©2017-2020 Dockpoint